Filter >

01

Soort

1

Uitvoering

1

Geschikt voor

00001

Type

0000000

DAKGOOT TOEBEHOREN

In dit assortiment vindt u diverse zink toebehoren om uw dakgootsysteem compleet maken. Denk hier aan producten zoals binnenhoeken, buitenhoeken, hoeklijnen, expansieschotten en separatieschuiven

Kijk voor meer informatie over de producten onder aan de pagina.

Sorteer op:
zoek
 
>
powered by myShop.com

Binnenhoek zink

Een binnenhoek zink wordt ook wel zinken hoekstuk genoemd. Deze artikelen zijn geschikt als binnenhoek in de goot van een gebouw. De binnenhoeken zijn naadloos aan elkaar gesoldeerd en dienen gesoldeerd te worden tussen de goten.

Buitenhoek zink

De Buitenhoeken van zink zijn geschikt als buitenhoek in de goot om een gebouw heen. De buitenhoeken zijn naadloos aan elkaar gesoldeerd en dienen gesoldeerd te worden tussen de goten. Een buitenhoek zink wordt ook wel zinken hoekstuk genoemd.

Separatieschuif

Een separatieschuif wordt gebruikt om de expansieschotten in de dakgoot af te dekken. Een separatieschuif wordt over de bovenkant van de twee expansieschotten geschoven die in de goot zijn gesoldeerd.

Zinken Dakgoot

Zinkfabriek.nl heeft verschillende soorten dakgoten in het assortiment. Een zinken dakgoot is een opvangbak die het hemelwater afvoert vanaf uw dak naar de regenpijp. Onder dakgoten vallen zowel bakgoten als mastgoten.

Maatwerk zink

Elk huis is uniek, daarom bieden wij naast de standaard zinken hemelwaterafvoer producten u ook de mogelijkheid om uw eigen zinken maatwerk te maken! Maak gebruik van de zink applicatie voor op maat gemaakte bakgoten, kilgoten of deklijsten. Direct ziet u een overzicht van uw bestelling en een prijs inclusief BTW. De verzendkosten voor uw maatwerk zink zijn slechts €6,95 en bij bestellingen boven €200,- zelfs gratis! Bekijk snel de maatwerk zink applicatie >

Hemelwaterafvoer zink

Hemelwaterafvoer, ook wel regenwaterafvoer genoemd, heeft als doel het afvoeren van alle vormen van water wat uit de lucht komt, zoals regen, sneeuw en hagel. Onder hemelwaterafvoer producten horen de buizen, bochten, T-stukken, beugels, wrongen, vergaarbakken en stadsuitlopen. Bekijk ons complete assortiment hemelwaterafvoer.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1400 reviews.