Filter >

01

Uitvoering

000001

Merk

1

Soort

Toon meer
0000000

ZINK GEREEDSCHAP


Zinkfabriek.nl biedt verschillende soorten zink gereedschap in het assortiment. Zink wordt vaak aan elkaar gesoldeerd door middel van een soldeerbout voor zink. Wij bieden gereedschap voor zink welke u nodig heeft om uw dakgoot te solderen en gereedschappen die u nodig heeft om de dakgoot te kunnen bewerken.

Zinkfabriek.nl heeft een ruim assortiment zink gereedschap zoals een brandergreep, branderkop, zinkbrander, drukregelaar, karweiset, ophanghaak, propaanboutvoorstuk, propaanslangset, puntbout, soldeerbout, vulpijp, windkap, zinkschaar en zoolbout. 

Meer informatie over deze zink gereedschappen vindt u onderaan deze pagina. 

Sorteer op:
zoek
 
>
powered by myShop.com

Brandergreep

Een Perkeo brandergreep met een ergonomisch gevormde handgreep van ecologisch penseelhout. De handgreep is goed isolerend, extreem robuust, reparatiebestendig en duurzaam. De krachtige propaan soldeerbrander handgreep heeft een draaibare slangaansluiting, roestvrijstalen klepspindel en kleppakkingen. 

Branderkop

De Perkeo branderkopwordt ook wel een propaansoldeervoorstuk genoemd. Het soldeervoorstuk is geschikt voor zachtsolderen en hardsolderen met propaan en zelfaangezogen lucht. Deze branderkop is uitstekend te gebruiken in samenwerking met een zinkbrander.

Drukregelaar

De Perkeo drukregelaar is geschikt voor 0,425 kg karweiflessen met een vaste werkdruk van 1,5 bar. De fijne sintermetaalfilters zullen de soldeerbranders tegen vlokvorming beschermen.

Karweiset zink

Deze Perkeo karweiset bestaat uit een propaan assemblagefles inclusief klep en ophanghaak, hoogwaardige propaansoldeerbrander, propaan drukregelaar en propaan hogedrukslang. De set wordt zonder soldeerbouten geleverd. De bijpassende bouten zijn wel beschikbaar in het assortiment.

Ophanghaak

De voetsteun/ophanghaak van Perkeo is van roestvrijstaal en geschikt voor de krachtige Perkeo rechte soldeerbrander en soldeerbouten met pen. 

Propaanboutvoorstuk

Dit propaanboutvoorstuk recht voor soldeerbout met pen heeft een brander met stormbestendige vlam. Deze bouthouder is geschikt voor soldeerbouten met pen.

Propaanslangset

De propaanslangset van 2 meter is een oranje rubber/kunststof slang voor propaan. De maximale werkdruk is 20 bar en de barstdruk is 75 bar. Deze propaanslangset is volgens NEN 5654 en arbeidsinspectie genormeerd. Zinkfabriek.nl biedt een propaanslangset van 3/8 x 3/8 aan en een propaanslangset van m10 x 3/8.

Puntbout zink

De Perkeo puntbout wordt ook wel een soldeerbout genoemd. De gesmede soldeerbout is van hoogwaardig elektrolytkoper en is duurzaam vanwege zeer verdicht koper. De puntbout / soldeerbout voor zink bieden wij aan in 2 uitvoeringen. De puntbout met schroef en de puntbout met pen.

Soldeerbout zink

De zink soldeerbout G38 met windkap heeft een automatische ontsteking met één druk op de knop. Ook beschikt deze soldeerbout over een afgeschermde vlam in de branderkop tegen de wind. De soldeerbout is in alle richtingen verstelbaar en bedienbaar met één hand. 

Vulpijp

De vulpijp wordt ook wel een propaanvulbuis genoemd en is geschikt voor het zelf vullen van kleine 0,425 kg karweiflessen. De fijne messingzeven beschermen tegen vlokvorming.

Windkap

De Perkeo windkap open is geschikt voor de krachtige Perkeo rechte soldeerbrander en soldeerbouten met pen.

Zinkschaar

Zinkfabriek.nl heeft drie verschillende soorten zinkscharen in haar assortiment, te weten een ideaalschaar rechts, ideaalschaar links en een doorloopschaar/zinkschaar. Deze scharen worden gebruikt voor het knippen van zinken dakgoten.

Zoolbout

De Perkeo zoolbout wordt ook wel een soldeerbout genoemd. Deze Perkeo soldeerbout is van koudgewalst elektrolytkoper en is duurzaam vanwege zeer verdicht koper. Deze is uitstekend te gebruiken voor het solderen van zink.
Zinkfabriek.nl biedt een zoolbout aan in 2 verschillende uitvoeringen. De zoolbout met schroef, en de zoolbout met pen.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1486 reviews.