Filter >

1

Soort

001

Wanddikte

00001

Lengte

0000000

ZINK 100 MM

Op deze pagina vindt u een breed assortiment van 100 mm zinken hemelwaterafvoer producten. De zinken HWA producten zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit zink. Zinkfabriek.nl biedt zinken hemelwaterafvoer aan in onder andere maat 100 mm. De producten zijn zo gefabriceerd dat ze in elkaar passen. De uiteinden zijn namelijk voorzien van een optromping. De producten van 100 mm worden vaak gebruikt voor grote daken met een brede dakgoot. Deze producten worden vaak gebruikt in samenwerking met M44 en B44 zinken goten.

In ons assortiment van 100 mm hebben wij onder andere: regenbuizen, t-stukken, bochten, steekpijpen, vergaarbakken, beugels en wrongen.

Sorteer op:
zoek
 
>
powered by myShop.com

Voordelen van zink

De hemelwaterafvoer van uw huis/pand regelen met zinken producten heeft meerdere voordelen voor u. Hieronder zetten wij er een aantal op een rijtje.

  • Zink heeft een zeer lange levensduur. +- 30 jaar.
  • Duurzaam
  • Recyclebaar
  • Nette uitstraling

Bent u opzoek naar een andere maat hemelwaterafvoer producten?

Zinkfabriek.nl biedt ook zinken HWA producten aan in de maten:

HWA 60 mm

De HWA producten van 60 mm worden vaak gebruikt voor kleine daken met een kleine/middelgrote dakgoot. Deze producten worden vaak gebruikt in combinatie met M30 en B30 zinken goten

HWA 70 mm

De HWA producten van 70 mm worden vaak gebruikt voor kleine/middelgrote daken met een smalle/middelgrote dakgoot. Deze producten worden vaak gebruikt in combinatie met met M30 en B30 zinken goten.

HWA 80 mm

De HWA producten van 80 mm worden vaak gebruikt voor middelgrote daken met een middelgrote dakgoot. Deze producten worden vaak gebruikt in combinatie met met M37 en B37 zinken goten.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1486 reviews.