Filter >

01

Soort

0000001

Merk

0000000

SOLDEER EN KIT

Op Zinkfabriek.nl bieden wij verschillende artikelen aan om zink te solderen en afdichtingskit om uw dakbedekking te bevestigen. Het assortiment bestaat uit onder andere hechtprimer, tinsoldeer, soldeervloeistof en tixophalte. 

Kijk voor meer informatie over de producten en toebehoren onder aan de pagina.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Gereedschappen

Zinkfabriek.nl biedt verschillende soorten gereedschap in het assortiment aan met betrekking tot zink. Zink wordt vaak aan elkaar gesoldeerd door middel van een soldeerbout voor zink. Wij bieden gereedschap voor zink aan welke u nodig heeft om uw dakgoot te solderen en gereedschappen die u nodig heeft om de dakgoot te kunnen bewerken. Bekijk hier het gehele assortiment gereedschappen.

Frencken gietgoot

Frencken gietgoot bestaat uit twee componenten. Dit duurzame product gebruikt u bij het repareren van goten en platte daken uit zink, beton, hout en bitumen. Bijvoorbeeld als uw zinken dakgoot lekt op de naad. Het voorkomt extra kosten door het verlengen van de levensduur van goten. Bekijk de Frencken gietgoot voor meer informatie.

Tinsoldeer

Tinsoldeer 50/50 is een mengsel van 50% tin en 50% lood, waarmee het speciaal geschikt is om zink te kunnen solderen. Tinsoldeer wordt meestal gebruikt voor het aan elkaar solderen van de dakgoten hulpstukken zoals een kopschot.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1486 reviews.