Filter >

1

Diameter


000000000000000

REGENTON VULAUTOMATEN

Onze regenton vulautomaten zijn de ideale zinken overloop naar de regenton toe. De regenton vulautomaten zijn er in diverse maten en gebruiksdoeleinden. De zinken regenton vulautomaat heeft een ingebouwde functionaliteit waardoor het regenwater door loopt in uw regenpijp, wanneer de regenton vol is. De regentonklep zink biedt deze optie niet. U kunt handmatig de regentonklep open of dicht zetten. Wilt u een regenton vulautomaat met bladvanger? Kies dan voor de zinken regentonklep met blad/loofafscheider.

zoek
 
powered by myShop.com

Verschillen regentonklep en regenton vulautomaat

Er is een klein verschil tussen een regentonklep en een regenton vulautomaat. Een vulautomaat heeft een afvoerbuis welke in de regenton kan worden gemonteerd. Deze is na montage niet meer te verplaatsen. Bij een regentonklep, kan de afvoerklep open worden geklapt boven de regenton. Indien de regenton vol is, kan de klep dicht worden geklapt zodat het regenwater door de regenpijp naar beneden stroomt.

Regentonklep met bladafscheider

Zinkfabriek.nl heeft verschillende regentonkleppen met bladafscheider is het assortiment. Deze regentonklep heeft  een dubbelfunctie. De regentonklep zorgt ervoor dat de regenton automatisch gevuld wordt met regenwater. Tegelijkertijd scheidt het bladeren zodat deze niet in de regenton terecht zullen komen. Dit voorkomt verstoppingen in de regenpijp.

Zinken HWA buizen

De zinken HWA buizen, ook wel hemelwaterafvoerbuizen of regenpijpen genoemd, zijn verkrijgbaar als rond model in de diameters 60 mm, 70 mm, 80 mm en 100 mm. De wanddikte van de regenbuizen is 0,65 mm. De buizen zijn zo ontworpen dat de buizen altijd op elkaar aan kunnen sluiten. Omdat de buizen voorzien zijn van een optromping kunnen deze in elkaar worden geschoven. De HWA buizen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar: 0,5 meter, 1 meter, 2 meter en 3 meter.

Hemelwaterafvoer zink

Hemelwaterafvoer, ook wel regenwaterafvoer genoemd, heeft als doel het afvoeren van alle vormen van water wat uit de lucht komt, zoals regen, sneeuw en hagel. Onder hemelwaterafvoer producten horen onder andere de buizen, bochten, T-stukken, beugels, wrongen en vergaarbakken. Bekijk ons complete assortiment hemelwaterafvoer.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1475 reviews.