Filter >

01

Type

1

Lip of tapgat

1

Graden

1

Afmeting

1

Dikte

001

Uitvoering

0000000

MASTGOOTBEUGELS


Mastgootbeugels zijn in verschillende types en uitvoeringen beschikbaar. Zo heeft u de keuze uit gootbeugels met staart (45 of 90 graden), muur model of renovatie. Ook kunt u kiezen uit gootbeugels met lip of met tapgat. Welk type u nodig heeft, is afhankelijk van de gekozen dakgoot (M30, M37 of M44). 

Meer informatie over de soorten mastgootbeugels vindt u onderaan deze pagina.

Met staart | Muur model | Renovatie
Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
Gootbeugel met staart
De gootbeugels met staart zijn van gegalvaniseerd staal en toepasbaar op de mastgoot. De mastgootbeugels hebben een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. De gootbeugel met staart (45 graden) kunt u bevestigen onder een schuin dak en de 90 graden beugel onder
een vlak gedeelte. De lip kan worden omgevouwen om de goot vast te klemmen. Het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen. 

Gootbeugel muur model 
De gootbeugels muur model zijn van gegalvaniseerd staal en toepasbaar voor de mastgoot. De gootbeugels hebben een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. Deze beugel kan vlak tegen de muur gemonteerd worden en neemt niet veel ruimte in. De lip kan omgevouwen worden om de goot vast te klemmen. Het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen.

Gootbeugel renovatie
De gootbeugels muur model met ondersteun zijn van gegalvaniseerd staal en toepasbaar op de mastgoot. De gootbeugels hebben een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. Deze beugel kan vlak tegen de muur bevestigd worden en heeft aan de onderkant een extra steun. De lip kan omgevouwen worden om de goot vast te klemmen. Het tapgat er is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 792 reviews.