Filter >

01

Type

1

Lip of tapgat

1

Graden

1

Afmeting

1

Dikte

001

Uitvoering

0000000

MASTGOOTBEUGELS

Mastgootbeugels zijn in verschillende types en uitvoeringen beschikbaar. Zo heeft u de keuze uit gootbeugels met staart (45 of 90 graden), muur model of renovatie. Ook kunt u kiezen uit gootbeugels met lip of met tapgat. Welk type u nodig heeft, is afhankelijk van de gekozen dakgoot (M30, M37 of M44).

Meer informatie over de soorten mastgootbeugels vindt u onderaan deze pagina.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Gootbeugels met staart

De gootbeugels met staart zijn van gegalvaniseerd staal en toepasbaar op de mastgoot. De mastgootbeugels hebben een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. De gootbeugel met een staart van 45 graden kunt u bevestigen onder een schuin dak en de 90 graden onder een vlak gedeelte. De lip kan worden omgevouwen om de goot vast te klemmen en het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen.

Gootbeugel muur model

De gootbeugels muur model zijn van gegalvaniseerd staal en toepasbaar voor de mastgoot. De gootbeugels hebben een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. Dit model beugel kan vlak tegen de muur gemonteerd worden en neemt niet veel ruimte in. De lip kan worden omgevouwen om de goot vast te klemmen en het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen.

Gootbeugel renovatie

De gootbeugels muur model met ondersteun zijn van gegalvaniseerd staal en toepasbaar op de mastgoot. De gootbeugels hebben een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. Dit model beugel kan vlak tegen de muur bevestigd worden en heeft aan de onderkant een extra steun. De lip kan worden omgevouwen om de goot vast te klemmen en het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen.

Gootbeugels bevestigen

De gootbeugels kunnen worden bevestigd met deze schroef voor gootbeugels, indien de beugels van een tapgat voorzien zijn. Tip: monteer de gootbeugels om de 60 cm voor een stevige constructie.

Mastgoten

Zinkfabriek.nl biedt zinken mastgoten aan in een lengte van drie meter en in drie verschillende maten. Een mastgoot is een halfrond model. Type M30 is een kleine goot, de M37 is een middelgrote goot en de M44 is de grootste goot in ons assortiment. Bekijk het gehele assortiment mastgoten.

Maatvoering

Neem een kijkje op onze maatvoering pagina voor meer informatie over over de verschillende soorten dakgoten uit ons assortiment. Ook vindt u extra informatie over bijpassende producten.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1486 reviews.