Filter >

000000001

Type

0000000

ZINKEN MASTGOOT

De zinken mastgoot is een halfrond model en is leverbaar in lengte van drie meter en in drie verschillende maten. Type M30 is een kleine goot, de M37 is een middelgrote goot en de M44 is de grootste goot in ons assortiment. De mastgoot is te monteren met onze mastgootbeugels

Meer informatie over de verschillende mastgoten vindt u onderaan deze pagina.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Mastgoot M30 afmeting

De zinken mastgoot M30 is de kleinste standaard maat zinken mastgoot in de markt. De M30 mastgoot wordt gebruikt voor de afwatering van kleine daken. Deze mastgoot wordt onder andere toegepast een aanbouw of schuurtje.

Mastgoot M37 afmeting

Deze zinken mastgoot M37 is de middelste standaard maat mastgoot met een bodembreedte van 16,2 cm. De M37 mastgoot heeft een halfronde vorm en wordt voornamelijk gebruikt voor de afwatering van standaard daken.

Mastgoot M44 afmeting

De zinken mastgoot M44 is de grootste standaard zinken mastgoot met een bodembreedte van 21,2 cm. De M44 mastgoot wordt gebruikt voor de afwatering van grotere daken, zoals daken van bedrijfshallen.

Mastgoot bevestigen?

U kunt de mastgoot bevestigen met zinken mastgootbeugels. In ons uitgebreide assortiment is er voor elke type dak de juiste bevestiging te vinden.

Kopschotten

Zinkfabriek.nl heeft zinken kopschotten voor mastgoten in haar assortiment. Een kopschot wordt ook wel een eindstuk of eindschot genoemd. Een kopschot zorgt voor de afsluiting van het uiteinde van de goot.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1400 reviews.