Zink op maat

Maak gebruik van de Maatwerk zink applicatie voor op maat gemaakte bakgoten / dakgoten, kilgoten en deklijsten.
De maatwerkcalculator is een tekenprogramma welke direct de tekening aanpast, de ontwikkelde maat berekend en een prijs inclusief BTW geeft.

Wanneer u zinken zetwerk op maandag t/m donderdag voor 11:00 uur bestelt, biedt Zinkfabriek.nl u de mogelijkheid om deze de spoedig aan u uit te leveren.

Een gebruiksaanwijzing van het zinken maatwerkprogramma vindt u onderaan deze pagina.

Zink op maat - gratis verzending vanaf €200,-

Maatwerkprogramma

De maatwerkcalculator werkt niet correct op uw mobiel. Open de pagina opnieuw op een tablet of desktop.

Producten die u via dit maatwerkprogramma koopt, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.


Hoe werkt de maatwerk applicatie?

 1. Maak een keuze aan de linkerzijde welk product u wilt bestellen: bakgoot, kilgoot of deklijst.
 2. Kies vervolgens de tekening die het meest past.
 3. Klik met de muis op de indicatie maat en vul links uw maat/graden in.
 4. Vul daarna de instellingen in.
 5. U ziet direct uw scherpe prijs van uw zelfgemaakte maattekening.
 6. Als u op bestellen klikt, wordt uw tekening met aantallen doorgezet naar uw winkelwagen.
 7. Wanneer Zinkfabriek.nl uw bestelling heeft ontvangen, dan zal er telefonisch of per e-mail een afspraak met u gemaakt worden voor aflevering van uw bestelling.

Producten die u via dit maatwerkprogramma koopt, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Wenst u expansieband op maat? Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Offerte opvragen

Wilt u eerst een prijsopgave weten voordat u bestelt? Geen probleem. Gebruik onderstaande maatwerk applicatie om een prijsopgave te krijgen voor uw maatwerk.

Zinken dakgoot op maat

Met de maatwerk zink applicatie maakt u eenvoudig een zinken dakgoot op maat. Is uw huis net even anders dan de standaard woningen en voldoet een kant en klare bakgoot niet? Leef u uit met het maatwerkprogramma en bestel uw bakgoot op maat.

Klang op maat bestellen

Al onze maatwerk zink artikelen worden exclusief klang geleverd. Dit komt omdat iedere maatwerk zink creatie de klang een andere maat en vorm heeft.
De klang dient u er zelf los bij te bestellen via het maatwerk zink programma:

 1. Kies links de optie deklijsten.
 2. Kies deklijst 1.
 3. Voer hier de lengtes en de hoek in.
 4. Geef de lengte en andere specificaties op in het programma.

Zinken kraallijst

Een zinken kraallijst wordt ook wel een deklijst met kraal genoemd. De zinken kraallijst is de meest voorkomende deklijst, ze zijn eenvoudig te monteren en zorgen voor een mooie afwerking van uw zinken bakgoot. Met behulp van de applicatie kunt u uw kraallijst op maat bestellen. U kunt kiezen uit verschillende kraaldiameters: 20mm, 22mm, 24mm, 26mm, 35mm en 50mm.

De juiste maat kraallijst selecteren? Meet de breedte van de bovenkant van uw dakrand op en tel daar 10mm bij op, 20 mm als uw dak nog niet is voorzien van dakbedekking.

Zinken plaat kopen

Naast bakgoten, kilgoten, deklijsten en kraallijsten kunt u nog meer zink bestellen! Zo is het ook mogelijk om een zinken plaat te kopen.

U besteld de zinken plaat door gebruik te maken van het maatwerkprogramma.
Kies voor kilgoten en selecteer sjabloon Kilgoot-9, maak nu de hoeken 180 graden en u heeft een zinken plaat! Door de maten van de 3 stukken aan te passen kunt u de gewenste breedte instellen. Vul onderaan de gewenste lengte in, u kunt kiezen uit 3 meter, 2 meter of een zelf in te vullen variabele lengte.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1491 reviews.