Filter >

01

Diameter

0000001

Type

0000000

HWA WRONGEN

Zinkfabriek.nl biedt verschillende type wrongen aan: onder andere de overschuif wrong en een vierkante wrong. U heeft de keuze uit de diameters 60 mm, 70 mm, 80 mm en 100 mm. Een wrong zink dient over een hemelwaterafvoerbuis geschoven te worden zodat daarna de scharnierpijpbeugel bevestigd kan worden om de wrong. Wrongen zijn niet verplicht om te gebruiken, maar met een wrong oogt het geheel fraaier én het verstevigt uw hemelwaterafvoer.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Hemelwaterafvoer zink

Hemelwaterafvoer, ook wel regenwaterafvoer genoemd, heeft als doel het afvoeren van alle vormen van water wat uit de lucht komt, zoals regen, sneeuw en hagel. Onder hemelwaterafvoer producten horen de buizen, bochten, T-stukken, beugels, wrongen, vergaarbakken en stadsuitlopen. Bekijk ons complete assortiment hemelwaterafvoer.

Zinken HWA buizen

De zinken HWA buizen, ook wel hemelwaterafvoerbuizen of regenpijpen genoemd, zijn verkrijgbaar als rond model in de diameters 60 mm, 70 mm, 80 mm en 100 mm. De wanddikte van de regenbuizen is 0,65 mm. De buizen zijn zo ontworpen dat de buizen altijd op elkaar aan kunnen sluiten. Omdat de buizen voorzien zijn van een optromping kunnen deze in elkaar worden geschoven. De HWA buizen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar: 0,5 meter, 1 meter, 2 meter en 3 meter.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1400 reviews.