Filter >

1

Diameter

1

Type

00000000000000

HWA VERGAARBAKKEN


Zinkfabriek.nl biedt verschillende soorten vergaarbakken van zink aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit het type Amsterdam, Junior Vierkant, Mini, Oud Hollands of het Trechter model. De vergaarbakken zijn beschikbaar in drie verschillende diameters, namelijk van 70 mm, 80 mm of 100 mm. Een vergaarbak vangt het regenwater op van de dakgoot.
 
Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
Trechter
De zinken vergaarbak trechter lijkt erg op een puntzak. De vergaarbak heeft een slank design in vergelijk met andere vergaarbakken. De vergaarbak is beschikbaar in 80 mm en 100 mm.

Oud Hollands
De Oud Hollandse vergaarbak spreekt voor zich. De authentieke look van de vergaarbak is al tijden een ongemist begrip in Nederland. Beschikbaar in twee maten: Oud Hollandse vergaarbak 80 mm en Oud Hollandse vergaarbak 100 mm.

Junior
Deze vergaarbakken Junior serie heeft een strak ontwerp en met het juiste onderhoud, kunt u lang van dit product gaan genieten. De Junior vergaarbak is zowel voor 80 mm en 100 mm beschikbaar.

Amsterdam
De echte Amsterdamse uitstraling aan uw dak toevoegen? Dat kan nu met onze Amsterdamse vergaarbak 80 mm of met de Amsterdamse vergaarbak 100 mm. Maak de afwerking compleet met een luxueuze siernagel.

Mini
De vergaarbak mini heeft een simpel en strak design. De gaten zitten aan de binnenkant van de bak, deze zijn hierdoor verstopt en oogt mooier. De vergaarbak mini is er alleen in de 80 mm variant.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 792 reviews.