Filter >

1

Diameter

1

Type

00000000000000

VERGAARBAK ZINK

Zinkfabriek.nl biedt verschillende soorten zinken vergaarbakken aan. Een vergaarbak zink is bijvoorbeeld beschikbaar in het type Amsterdam, Junior Vierkant, Mini, Oud Hollands of het Trechter model. De zinken vergaarbak is beschikbaar in drie verschillende diameters, namelijk 70 mm, 80 mm of 100 mm. Een HWA vergaarbak vangt het regenwater op van de dakgoot.

Onderaan de pagina vindt u meer uitleg over onze zinken vergaarbakken.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Zinken vergaarbak Trechter

De Zinken vergaarbak trechter lijkt erg op een puntzak. Deze HWA vergaarbak heeft een slank design in vergelijking met andere vergaarbakken. De vergaarbak is beschikbaar in 80 mm en 100 mm.

Zinken vergaarbak Oud Hollands

De Oud Hollandse vergaarbak spreekt voor zich. De authentieke look van de vergaarbak is al tijden een begrip in Nederland. Beschikbaar in twee maten: Oud Hollandse vergaarbak 80 mm en Oud Hollandse vergaarbak 100 mm.

HWA vergaarbak Junior

Deze vergaarbakken Junior serie heeft een strak ontwerp en met het juiste onderhoud kunt u lang van dit product gaan genieten. De Junior vergaarbak is zowel voor 80 mm en 100 mm beschikbaar.

Vergaarbak zink Amsterdam

De echte Amsterdamse uitstraling aan uw dak toevoegen? Dat kan nu met onze Amsterdamse zink vergaarbak  80 mm of met de Amsterdamse vergaarbak 100 mm. Maak de afwerking compleet met een luxueuze siernagel.

Mini vergaarbak zink

De vergaarbak mini heeft een simpel en strak design. De gaten zitten aan de binnenkant van de bak, deze zijn hierdoor verstopt en ogen mooier. De vergaarbak mini is er alleen in de 80 mm variant.

Hemelwaterafvoer zink

Hemelwaterafvoer, ook wel regenwaterafvoer genoemd, heeft als doel het afvoeren van alle vormen van water wat uit de lucht komt, zoals regen, sneeuw en hagel. Onder hemelwaterafvoer producten horen producten welke passen bij de vergaarbak. Bijvoorbeeld: buizen, bochten, T-stukken, beugels, wrongen en stadsuitlopen. Bekijk ons complete assortiment hemelwaterafvoer.

Maatwerk zink

Wilt u maatwerk zink gebruiken om uw vergaarbak mooi aan te laten sluiten bij uw dakgoot? Maak gebruik van de zink applicatie voor op maat gemaakte bakgoten, kilgoten of deklijsten. Direct ziet u een overzicht van uw bestelling en een prijs inclusief BTW. De verzendkosten voor uw maatwerk zink zijn slechts €6,95 en bij bestellingen boven €200,- zelfs gratis! Bekijk snel de maatwerk zink applicatie >

Dakgoten

Zinkfabriek.nl biedt zinken dakgoten aan in een lengte van drie meter en in drie verschillende maten, welke u aan de muur bevestigt met de bijbehorende gootbeugels. Een zinken mastgoot is de halfronde variant van een dakgoot en een zinken bakgoot is rechthoekige variant van een dakgoot. Bekijk het gehele assortiment dakgoten.
 

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1475 reviews.