Filter >

1

Diameter

1

Lengte uitloop

00000000000000

HWA STADSUITLOPEN

Een zinken stadsuitloop, ook wel zinken uitloop genoemd, maakt de verbinding tussen een dak en de hemelwaterafvoer/regenpijp. Een stadsuitloop zink is een rechthoekige koker die om de afvoerpijp geschoven dient te worden. Een stadsuitloop wordt vaak gebruikt in samenwerking met een plat dak. De zinken uitloop wordt geplaatst in de kiezelbak of zijuitloop zodat het water weg kan lopen. De uitloop zink kan vervolgens worden aangesloten aan de hemelwaterafvoer. Stadsuitlopen op Zinkfabriek.nl zijn beschikbaar in diameters van 80 mm en 100 mm.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

HWA zink bochten

Onze zinken HWA bochten op Zinkfabriek.nl zijn in verschillende diameters, graden en types verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in de uitvoeringen verjongd/spie, verjongd en verstek. De diameters van de bochten zijn 60 mm, 70 mm, 80 mm of 100 mm. De bochten zijn onder andere in 45 graden en 90 graden beschikbaar. Klik hier om het gehele assortiment bochten te bekijken. Indien nodig, kan d.m.v. een bocht de stadsuitloop op de regenpijp worden aangesloten.

Zinken HWA buizen

De zinken HWA buizen, ook wel hemelwaterafvoerbuizen of regenpijpen genoemd, zijn verkrijgbaar als rond model in de diameters 60 mm, 70 mm, 80 mm en 100 mm. Deze hemelwaterafvoer buizen kunt u aansluiten aan uw stadsuitloop. De wanddikte van de regenbuizen is 0,65 mm. De buizen zijn zo ontworpen dat de buizen altijd op elkaar aan kunnen sluiten. Omdat de buizen voorzien zijn van een optromping kunnen deze in elkaar worden geschoven. De HWA buizen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar: 0,5 meter, 1 meter, 2 meter en 3 meter. 

Zinken Dakgoot

Zinkfabriek.nl heeft verschillende soorten dakgoten in het assortiment. Een zinken dakgoot is een opvangbak die het hemelwater afvoert vanaf uw dak naar de regenpijp. U kunt uw stadsuitloop zink uit laten lopen in een dakgoot. Onder dakgoten vallen zowel bakgoten als mastgoten. 

Hemelwaterafvoer zink

Hemelwaterafvoer, ook wel regenwaterafvoer genoemd, heeft als doel het afvoeren van alle vormen van water wat uit de lucht komt, zoals regen, sneeuw en hagel. Onder hemelwaterafvoer producten horen onder andere de buizen, bochten, T-stukken, beugels, wrongen en vergaarbakken. Bekijk ons complete assortiment hemelwaterafvoer.

Maatwerk

Elk huis is uniek, daarom bieden wij naast de standaard zinken hemelwaterafvoer producten u ook de mogelijkheid om uw eigen zinken maatwerk te maken! Maak gebruik van de zink applicatie voor op maat gemaakte bakgoten, kilgoten of deklijsten. Direct ziet u een overzicht van uw bestelling en een prijs inclusief BTW. De verzendkosten voor uw maatwerk zink zijn slechts €6,95 en bij bestellingen boven €200,- zelfs gratis! Bekijk snel de maatwerk zink applicatie >

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1475 reviews.