Filter >

01

Diameter

1

Wanddikte

1

Uitvoering

00001

Lengte

0000000

HWA buizen

De zinken HWA buizen, ook wel hemelwaterafvoerbuizen of regenpijpen genoemd, zijn verkrijgbaar als rond model in de diameters 60 mm, 70 mm, 80 mm en 100 mm. Deze buizen zijn zo ontworpen dat de buizen altijd op elkaar aan kunnen sluiten. Omdat de buizen voorzien zijn van een optromping kunnen deze in elkaar worden geschoven. Zo zal de 80 mm buis altijd met de onderkant in de andere hemelwaterbuis van 80 mm passen. De wanddikte van de regenbuizen is 0,65 mm en de HWA buizen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar: 0,5 meter, 1 meter, 2 meter en 3 meter.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Montage schuifstuk

Het montage schuifstuk maakt het eenvoudig om de hemelwaterafvoer buis aan te sluiten om het riool. Een montage schuifstuk wordt over de HWA buis heen geschoven en daarna in de rioolaansluiting geschoven. Bekijk het montage schuifstuk hier.

HWA Wrongen

Op Zinkfabriek.nl bieden wij verschillende soorten wrongen aan. Wrongen worden vaak gebruikt om over de hemelwaterafvoer buis te schuiven en daarna te bevestigen met een beugel of zadel. Zijn deze wrongen verplicht? Nee, deze wrongen zijn niet verplicht om te gebruiken maar met een wrong oogt het geheel wel beter en het verstevigt uw hemelwaterafvoer ook. Bekijk hier de HWA wrongen pagina.

HWA Bochten

Onze zinken HWA bochten op Zinkfabriek.nl zijn in verschillende diameters, graden en types verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in de uitvoeringen verjongd/spie, verjongd en verstek. De diameters van de bochten zijn 60 mm, 70 mm, 80 mm of 100 mm. De bochten zijn onder andere in 45 graden en 90 graden beschikbaar.Klik hier om het gehele assortiment bochten te bekijken.

Gehele assortiment HWA

Bekijk ons complete assortiment hemelwaterafvoer.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1400 reviews.