Filter >

01

Type

000001

Diameter

1

Graden

0000000

HWA BOCHTEN

Zinken bochten zijn er in verschillende diameters, graden en types, zoals verjongd/spie, verjongd en verstek. De diameters van de bochten zijn 60 mm, 70 mm, 80 mm of 100 mm. De bochten zijn in 40 graden, 45 graden, 72 graden, 85 graden en 90 graden beschikbaar.

Kijk voor meer informatie onderaan de pagina.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Zink bocht hemelwaterafvoer

Zinken bochten voor hemelwaterafvoer komen voornamelijk voor in de uitvoeringen van 45 graden en 90 graden. Daarnaast is een zinken bocht 85 graden ook een populair model. Bochten welke zijn voorzien van spie/verjongd of mof/spie zorgen er voor dat de bochten in elkaar passen. Deze zijn voorzien van een verbreding/optromping en sluiten hierdoor goed op elkaar aan. Vanwege deze verbreding/optromping hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van soldeer om de bochten te bevestigen aan andere bochten welke zijn voorzien van spie/verjongd of mof/spie.

90 graden zinken HWA bochten

De 90 graden zinken bochten welke worden verkocht op Zinkfabriek.nl, zijn niet precies 90 graden. Vaak zijn de bochten rond de 87 graden, dit om de afwatering van het regenwater te kunnen garanderen. Indien de bocht precies 90 graden is, kan het regenwater niet weg lopen.

HWA beugels en zadels

De zinken HWA beugels, ook wel zadels genoemd, zijn geschikt voor de montage van uw HWA-buis. Zinkfabriek.nl biedt verschillende soorten zinken beugels aan in het assortiment. Onder andere bieden wij beugels/zadels aan in de maten 60 mm, 70mm, 80 mm en 100 mm. Bekijk hier het gehele assortiment zinken beugels/zadels.

Zinken HWA buizen

De zinken HWA buizen, ook wel hemelwaterafvoerbuizen of regenpijpen genoemd, zijn verkrijgbaar als rond model in de diameters 60 mm, 70 mm, 80 mm en 100 mm. De wanddikte van de regenbuizen is 0,65 mm. De buizen zijn zo ontworpen dat de buizen altijd op elkaar aan kunnen sluiten. Omdat de buizen voorzien zijn van een optromping kunnen deze in elkaar worden geschoven. De HWA buizen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar: 0,5 meter, 1 meter, 2 meter en 3 meter.

Hemelwaterafvoer zink

Hemelwaterafvoer, ook wel regenwaterafvoer genoemd, heeft als doel het afvoeren van alle vormen van water wat uit de lucht komt, zoals regen, sneeuw en hagel. Onder hemelwaterafvoer producten horen onder andere de buizen, bochten, T-stukken, beugels, wrongen en vergaarbakken. Bekijk ons complete assortiment hemelwaterafvoer.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1400 reviews.