Filter >

01

Diameter

0000001

Uitvoering

0000000

HWA BEUGELS EN ZADELS

HWA beugels worden ook wel zinken zadels of bevestigingsbeugel regenpijp genoemd. Deze HWA beugels zijn geschikt voor de montage van een HWA-buis. De hemelwaterafvoer beugels hebben een diameter van 60 mm, 70 mm, 80 mm of 100 mm. De beugels zijn in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, scharnierend of scharnierend met pen.

Kijk voor meer informatie over de verschillende beugels en zadels onder aan de pagina.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

HWA beugels buizen

Zinkfabriek.nl heeft verschillende soorten hemelwaterafvoer beugels in het assortiment. Onder andere beugels met een scharnierende werking, deze beugels kunnen op een houtdraadpen worden gemonteerd. De houtdraadpen wordt in de muur bevestigd om vervolgens de bevestigingsbeugel hierop te bevestigen. Naast deze scharnierende HWA beugels heeft Zinkfabriek.nl ook HWA beugels met pen. Deze pen wordt rechtstreeks in de muur bevestigd.

Zinken zadels

Zinken zadels zorgen ervoor dat u geen HWA wrong nodig heeft om uw regenpijp te bevestigen aan de uw muur. Neem bijvoorbeeld het zinken zadel 100 mm. Deze is soepel waardoor het vastzetten om de regenpijp gemakkelijk gaat. Deze zinken zadels zijn met een ronde siernagel of vierkante siernagel te bevestigen in de muur.

Zinken HWA buizen

De zinken HWA buizen, ook wel hemelwaterafvoerbuizen of regenpijpen genoemd, zijn verkrijgbaar als rond model in de diameters 60 mm, 70 mm, 80 mm en 100 mm. De wanddikte van de regenbuizen is 0,65 mm. De buizen zijn zo ontworpen dat de buizen altijd op elkaar aan kunnen sluiten. Omdat de buizen voorzien zijn van een optromping kunnen deze in elkaar worden geschoven. De HWA buizen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar: 0,5 meter, 1 meter, 2 meter en 3 meter. De hemelwaterafvoer beugels zijn geschikt om de HWA buizen te bevestigen.

HWA Wrongen

Op Zinkfabriek.nl bieden wij verschillende soorten wrongen aan. Wrongen worden vaak gebruikt om over de hemelwaterafvoer buis te schuiven en daarna te bevestigen met een beugel of zadel. Zijn deze wrongen verplicht? Nee, deze wrongen zijn niet verplicht om te gebruiken maar met een wrong oogt het geheel mooier en het verstevigt uw hemelwaterafvoer ook. Bekijk hier de HWA wrongen pagina.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1400 reviews.