HEMELWATERAFVOER ZINK

Op Zinkfabriek.nl vindt u een breed assortiment met kwalitatief, hoogwaardige hemelwaterafvoer zink producten. Hemelwaterafvoer, ook wel regenwaterafvoer genoemd, heeft als doel het afvoeren van alle vormen van water, zoals regen, sneeuw en hagel rondom een gebouw. Deze producten worden geplaatst als dakgoot afvoer. Onder hemelwaterafvoer producten horen de buizen, bochten, T-stukken, beugels, wrongen, vergaarbakken en stadsuitlopen.

Meer informatie over de soorten hemelwaterafvoer artikelen vindt u onderaan deze pagina.

Klik hieronder op het onderdeel dat u zoekt

Bakgoot

Zinken binnenhoek bakgoot Zinken dakgoot bakgoot Zinken dakgoot bakgoot Zinken expansiestuk dakgoot bakgoot  zinken tapeind dakgoot bakgoot Zinken kopschot/eindstuk dakgoot (bakgoot) Zinken HWA regenpijp bocht rond Zinken HWA regenpijp rond Zinken HWA regenpijp rond Zinken HWA regenpijp rond Zinken HWA regenpijp beugel rond Zinken HWA regenpijp beugel rond Gootbeugel zinken bakgoot Gootbeugel zinken bakgoot

Zinken regenpijpen

De zinken regenpijpen, ook wel hemelwaterafvoerbuizen of hwa buizen genoemd, zijn als rond model verkrijgbaar in de diameters 60 mm, 70 mm, 80 mm en 100 mm. De wanddikte van de regenbuizen is 0,65 mm. De regenpijpen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar: Onder andere in 50 cm, 100 cm, 200 cm en 300 cm. Bekijk hier ons assortiment hemelwaterafvoer buizen.

HWA zink bochten

Onze zinken HWA bochten op Zinkfabriek.nl zijn in verschillende diameters, graden en types verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in de uitvoeringen verjongd/spie, verjongd en verstek. De diameters van de bochten zijn 60 mm, 70 mm, 80 mm of 100 mm. De bochten zijn onder andere in 45 graden en 90 graden beschikbaar. Bekijk onze HWA bochten hier.

T-stukken hemelwaterafvoer zink

Zinken T-stukken zijn geschikt om twee hemelwaterafvoeren/regenpijpen te kunnen verbinden. Deze zinken onderdelen zijn gemakkelijk in elkaar te schuiven, zonder te hoeven solderen. De diameter van een t-stuk is 80 mm of 100 mm en is verkrijgbaar in 45 graden of 90 graden.

Zinken Beugels en zadels hemelwaterafvoer

De zinken beugels worden ook wel zadels genoemd en zijn geschikt voor de montage van een HWA regenpijp. De beugels zijn verkrijgbaar in de diameters 60 mm, 70 mm, 80 mm en 100 mm. De beugels zijn in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, te weten scharnierend of scharnierend met pen. Bekijk hier al onze HWA beugels/zadels.

HWA zinken Wrongen

Op Zinkfabriek.nl bieden wij verschillende soorten wrongen aan. Wrongen worden vaak gebruikt om over de hemelwaterafvoer buis te schuiven en daarna te bevestigen met een beugel of zadel. Zijn deze wrongen verplicht? Nee, deze wrongen zijn niet verplicht om te gebruiken maar met een wrong oogt het geheel fraaier en het verstevigt tevens uw hemelwaterafvoer. Bekijk hier de HWA wrongen pagina.

HWA zinken Vergaarbakken

Zinkfabriek.nl biedt verschillende soorten zinken vergaarbakken aan. Zo kunt u kiezen uit het type Amsterdam, Junior Vierkant, Mini, Oud Hollands of het Trechter model. De vergaarbakken zijn verkrijgbaar in twee verschillende diameters, namelijk van 80 mm of 100 mm. Een vergaarbak vangt het regenwater van de dakgoot afvoer op.

Stadsuitlopen HWA zink

De zinken stadsuitloop maakt de verbinding tussen een uitloop en de hemelwaterafvoer/regenpijp. Het is een rechthoekige koker die om de afvoerpijp geschoven dient te worden. De beschikbare lengtes zijn 10 cm en 25 cm en in de diameters 80 mm en 100 mm. Bekijk onze HWA stadsuitlopen.

Meer informatie

Heeft u een schuin dak?

Bij een schuin/hellend dak wordt het water via dakgoten en regenpijpen afgevoerd. U heeft de keuze uit mastgoten of bakgoten en kunt eventueel ook nog een vergaarbak toevoegen om overtollig regenwater op te vangen. Bekijk onze maatvoering pagina voor meer informatie.

Heeft u een plat dak?

Uitlopen in combinatie met een buis worden gebruikt om het water van een plat dak af te voeren. Bekijk onze maatvoering pagina voor meer informatie.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1400 reviews.