Filter >

1

Voor goot

1

Afmeting

1

Uitvoering

1

Dikte

01

Lip of tapgat

001

Graden

0000000

GOOTBEUGELS


Gootbeugels zijn in verschillende uitvoeringen, groottes en graden beschikbaar. Zo kunt u denken aan gootbeugels met staart, muur model of renovatie. Ook kunt u kiezen uit gootbeugels met lip of tapgat. De gootbeugels zijn er voor diverse bakgoten en mastgoten: B30, B37, B44, M30, M37 en M44. Tip: monteer de gootbeugels om de 60 cm.

Meer informatie over de uitvoeringen gootbeugels vindt u onderaan deze pagina.

Muur model | Met staart | Renovatie
Sorteer op:
zoek
 
>
powered by myShop.com
Muur model gootbeugels
De gootbeugel u-model is van gegalvaniseerd staal en toepasbaar voor de mastgoot en de bakgoot. De gootbeugel heeft een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. Dit model beugel kan vlak tegen de muur  gemonteerd worden en neemt niet veel ruimte in. De lip kan worden omgevouwen om de goot vast te klemmen en het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen.

Gootbeugels met staart
De gootbeugels met staart zijn van gegalvaniseerd staal en toepasbaar voor de mastgoot en de bakgoot. De gootbeugels hebben een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. De gootbeugel met een staart van 45 graden kunt u bevestigen onder een schuin dak en de 90 graden onder een vlak gedeelte. De lip kan worden omgevouwen om de goot vast te klemmen en het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen. 

Renovatie gootbeugels 
De gootbeugels u-model met ondersteun zijn gegalvaniseerd en toepasbaar voor de mastgoot en de bakgoot. De gootbeugel heeft een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. Dit model beugel kan vlak tegen de muur en heeft aan de onderkant een extra steun. De lip kan worden omgevouwen om de goot vast te klemmen en het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 792 reviews.