Filter >

1

Voor goot

1

Afmeting

1

Uitvoering

1

Dikte

01

Lip of tapgat

001

Graden

0000000

GOOTBEUGELS

Gootbeugels zijn in verschillende uitvoeringen, groottes en graden beschikbaar. Zo kunt u denken aan gootbeugels met staart, een muur model of het renovatie model. Ook kunt u kiezen uit gootbeugels met lip of tapgat. Zinkfabriek.nl biedt gootbeugels voor bakgoten en gootbeugels voor mastgoten aan welke passen bij de volgende goten: B30, B37, B44, M30, M37 en M44.

Meer informatie over de verschillende uitvoeringen van de gootbeugel vindt u onderaan deze pagina.

Sorteer op:
zoek
 
>
powered by myShop.com

Muur model gootbeugels

De gootbeugel u-model is van gegalvaniseerd staal en toepasbaar voor de mastgoot en de bakgoot. De gootbeugel heeft een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. Dit model beugel kan vlak tegen de muur gemonteerd worden en neemt niet veel ruimte in. De lip kan worden omgevouwen om de goot vast te klemmen en het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen.

Gootbeugels met staart

De gootbeugels met staart zijn van gegalvaniseerd staal en toepasbaar voor de mastgoot en de bakgoot. De gootbeugels hebben een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. De gootbeugel met een staart van 45 graden kunt u bevestigen onder een schuin dak en de 90 graden onder een vlak gedeelte. De lip kan worden omgevouwen om de goot vast te klemmen en het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen.

Renovatie gootbeugels

De gootbeugels u-model met ondersteun zijn gegalvaniseerd en toepasbaar voor de mastgoot en de bakgoot. De gootbeugel heeft een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. Dit model beugel kan vlak tegen de muur en heeft aan de onderkant een extra steun. De lip kan worden omgevouwen om de goot vast te klemmen en het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen.

Gootbeugels bevestigen

De gootbeugels kunnen worden bevestigd met deze schroef voor gootbeugels, indien de beugels van een tapgat voorzien zijn. Tip: monteer de gootbeugels om de 60 cm voor een stevige constructie.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1486 reviews.