Filter >

01

Uitvoering

000001

Merk

1

Soort

Toon meer
0000000

GEREEDSCHAP


Zinkfabriek.nl heeft verschillende soorten gereedschap in het assortiment met betrekking tot zink, zoals een brandergreep, branderkop, drukregelaar, karweiset, ophanghaak, propaanboutvoorstuk, propaanslangset, puntbout, soldeerbout, vulpijp, windkap, zinkschaar en zoolbout. Meer informatie over de gereedschappen vindt u onderaan deze pagina. 
Sorteer op:
zoek
 
>
powered by myShop.com
Brandergreep
Een Perkeo brandergreep met een ergonomisch gevormde handgreep van ecologisch penseelhout. De handgreep is goed isolerend, extreem robuust, reparatiebestendig en duurzaam. De krachtige propaansoldeerbrander handgreep heeft een draaibare slangaansluiting, roestvrijstalen klepspindel en kleppakkingen. 

Branderkop
De Perkeo branderkop wordt ook wel een propaansoldeervoorstuk genoemd. Het soldeervoorstuk is geschikt voor zachtsolderen en hardsolderen met propaan en zelfaangezogen lucht. 


Drukregelaar
De Perkeo drukregelaar is geschikt voor 0,425 kg karweiflessen met een vaste werkdruk van 1,5 bar. De fijne sintermetaalfilters zullen de soldeerbranders tegen vlokvorming beschermen. 


Karweiset
Deze Perkeo karweiset bestaat uit een propaan assemblagefles inclusief klep en ophanghaak, hoogwaardige propaansoldeerbrander, propaan drukregelaar en propaan hogedrukslang. De set wordt zonder soldeerbouten geleverd. De bijpassende bouten zijn wel beschikbaar in het assortiment. 


Ophanghaak
De voetsteun/ophanghaak van Perkeo is van roestvrijstaal en geschikt voor de krachtige Perkeo rechte soldeerbrander en soldeerbouten met pen. 

Propaanboutvoorstuk
Dit propaanboutvoorstuk recht voor soldeerbout met pen heeft een brander met stormbestendige vlam. Deze bouthouder is geschikt voor soldeerbouten met pen. 


Propaanslangset
De propaanslangset van 2 meter is een oranje rubber/kunststof slang voor propaan. De maximale werkdruk is 20 bar en de barstdruk is 75 bar. Deze propaanslangset is volgens NEN 5654 en arbeidsinspectie genormeerd. 


Puntbout
De Perkeo puntbout wordt ook wel een soldeerbout genoemd. De gesmede soldeerbout is van hoogwaardig elektrolytkoper en is duurzaam vanwege zeer verdicht koper.


Soldeerbout
De soldeerbout G38 met windkap heeft een automatische ontsteking met één druk op de knop. Ook beschikt deze soldeerbout over een afgeschermde vlam in de branderkop tegen de wind. De soldeerbout is in alle richtingen verstelbaar en bedienbaar met één hand. 


Vulpijp
De vulpijp wordt ook wel een propaanvulbuis genoemd en is geschikt voor het zelf vullen van kleine 0,425 kg karweiflessen. De fijne messingzeven beschermen tegen vlokvorming. 


Windkap
De Perkeo windkap open is geschikt voor de krachtige Perkeo rechte soldeerbrander en soldeerbouten met pen. 


Zinkschaar
Zinkfabriek.nl heeft drie verschillende soorten zinkscharen in haar assortiment, te weten een ideaalschaar rechts, ideaalschaar links en een doorloopschaar. 


Zoolbout
De Perkeo zoolbout wordt ook wel een soldeerbout genoemd. Deze Perkeo soldeerbout is van koudgewalst elektrolytkoper en is duurzaam vanwege zeer verdicht koper. 

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 792 reviews.