Filter >

1

Geschikt voor

01

Uitvoering

000001

Type

0000000

EXPANSIESCHOTTEN

Vrijwel alle producten krimpen of zetten uit vanwege temperatuursverschillen in jaar. Dit is ook het geval bij zink. Een expansieschot zorgt ervoor dat de dakgoot zink kan uitzetten en krimpen. De expansieschotten worden in de dakgoot geplaatst en daarna afgedekt met een schuifstuk. Een zinken expansieschot word ook wel dakgoot expansiestuk genoemd. De zinken expansiestukken worden links of rechts in de goot gesoldeerd. U dient voor de rechterzijde van het expansiestuk een dakgoot expansiestuk rechts te kiezen en voor de linkerzijde van het expansiestuk een expansiestuk links te kiezen. Een separatieschuif wordt over de bovenkant van de twee expansieschotten geschoven die in de goot zijn gesoldeerd om het water in de goot te leiden.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Zinken kopschot bakgoot

Onze zinken kopschotten voor bakgoot zijn geschikt voor de maten B30, B37 of B44. Een kopschot wordt ook wel een eindstuk of eindschot genoemd. Een kopschot verzorgt de afsluiting van het uiteinde van de goot. De kopschotten zijn beschikbaar met en zonder kraal. Bekijk ons assortiment kopschotten voor bakgoten.

Zinken kopschot mastgoot

Zinkfabriek.nl heeft kopschotten voor mastgoten in het assortiment welke geschikt zijn voor de mastgoot in de maten M30, M37 of M44. Een andere naam voor kopschot is ook wel een eindstuk of eindschot. Een kopschot dient voor de afsluiting van het uiteinde van de goot. Bekijk ons assortiment kopschotten voor mastgoten.

Maatwerk zink

Elk huis is uniek, daarom bieden wij naast de standaard zinken hemelwaterafvoer producten u ook de mogelijkheid om uw eigen zinken maatwerk te maken! Bijvoorbeeld de zink kraallijst kan gemaakt worden met het maatwerk zink programma. Direct ziet u een overzicht van uw bestelling en een prijs inclusief BTW. De verzendkosten voor uw maatwerk zink zijn slechts €6,95 en bij bestellingen boven €200,- zelfs gratis! Bekijk snel de maatwerk zink applicatie >

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1486 reviews.