Filter >

01

Merk

1

Type

1

Uitvoering

1

Lengte rol

00000000000

DAKBEDEKKING

Met dakbedekking kunt u uw dak beschermen tegen de verschillende weersinvloeden. Er zijn verschillende soorten dakbedekking op de markt. Dakbedekking wordt ook wel dakleer genoemd. De vloeibare stof dat tot bitumen dakbedekking wordt gemaakt, wordt verwerkt tot rollen zodat het eenvoudig op het dak aangebracht kan worden. Zinkfabriek.nl heeft app dakbedekking in het assortiment. App dakbedekking bestaat uit een combinatie van bitumen en een plastische kunststof. Het aantal rollen dakbedekking dat u moet kopen, is afhankelijk van de grootte van uw dak.

Meer informatie vindt u onder aan de pagina.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Toplaag

De dakbedekking toplaag is de laatste laag in het waterdichtingssysteem. Het is belangrijk dat deze waterdicht, UV-bestendig en relatief flexibel is. Wanneer er geen toplaag aanwezig is, kan men geen garantie geven op de waterdichting van een gebouw.

Onderlaag

De dakbedekking onderlaag wordt toegepast onder de toplaag en vaak boven de isolatie. De primaire functie van de onderlaag is het tot stand brengen van een dampdrukverdelende werking.

Gereedschappen

Zinkfabriek.nl biedt verschillende soorten gereedschap in het assortiment met betrekking tot zink. Zink wordt vaak aan elkaar gesoldeerd door middel van een soldeerbout voor zink. Wij bieden gereedschap voor zink welke u nodig heeft om uw dakgoot te solderen en gereedschappen die u nodig heeft om de dakgoot te kunnen bewerken. Bekijk hier het gehele assortiment gereedschappen.

Dakbedekking kit

Zinkfabriek.nl heeft Shell Tixophalte dakbedekking kit in het assortiment. Deze kit is onder andere geschikt voor het verkleven van bitumen dakbedekking en het lijmen van EPS, PUR en PIR isolatieplaten. Het materiaal is direct te verwerken (zonder te verwarmen) en het hecht op de meest voorkomende ondergronden, zelfs op natte ondergronden. Tixophalte heeft een hoog isolerend vermogen en beschermt tegen roest en vocht.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1486 reviews.