Filter >

1

Geschikt voor

1

Type

0000001

Uitvoering

0000000

BUITENHOEKEN

Het assortiment met zinken buitenhoeken is geschikt voor de mastgoot en bakgoot. Een buitenhoek is toepasbaar voor uw goot om uw gebouw heen. De buitenhoek dient tussen de goot gesoldeerd te worden. Het materiaal van de buitenhoeken is zink. Hierdoor zijn de buitenhoeken duurzaam en recyclebaar.

Meer informatie over de buitenhoek vindt u onderaan de pagina.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Voordeel zinken buitenhoeken

Met behulp van een buitenhoek kunt u eenvoudig een bocht maken om uw gebouw heen. Deze buitenhoeken zijn al voorzien van een kraal en kunnen hierdoor eenvoudig worden aangesloten op uw dakgoot. De buitenhoek dient alleen nog gesoldeerd te worden aan de dakgoot. Een buitenhoek voorkomt het bewerken van de dakgoten. U hoeft hierdoor de dakgoot niet op maat te snijden. 

Binnenhoeken zink

Naast buitenhoeken voor zink, biedt Zinkfabriek.nl ook binnenhoeken aan welke geschikt zijn voor zowel mastgoten als bakgoten. Deze hoekstukken zijn toepasbaar als binnenhoek in de een goot rondom uw gebouw. Bekijk ons assortiment binnenhoeken.

Mastgoten

Zinkfabriek.nl biedt zinken mastgoten aan in een lengte van drie meter en in drie verschillende maten. Een mastgoot is een halfrond model. Type M30 is een kleine goot, de M37 is een middelgrote goot en de M44 is de grootste goot in ons assortiment. Bekijk het gehele assortiment mastgoten.

Bakgoten

Zinkfabriek.nl biedt zinken bakgoten aan in een lengte van drie meter en in drie verschillende maten. Type B30 is een kleine goot, de B37 is een middelgrote goot en de B44 is de grootste goot in ons assortiment. Bekijk het gehele assortiment bakgoten.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1405 reviews.