Filter >

01

Uitvoering

000001

Merk

1

Soort

Toon meer
0000000

BLADVANGER

Zinkfabriek.nl heeft verschillende soorten bladvangers in het assortiment. Wij hebben een losse bladvanger, bladvangers in een regentonvulautomaat en gootdrainen. Het gootdrain is een dakgoot bladvanger en gemaakt van HDPE (polyethuleen). Deze bladvanger voor dakgoten werkt als een vangnet in de afvoer.

Onze bladvangers zijn geschikt voor dakgoten, mastgoten, bakgoten en hemelwaterafvoer. Ook bieden wij een bladvanger aan voor een plat dak.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Bladvanger of bladafscheider

Een bladvanger en een bladafscheider zijn hetzelfde. Er bestaan soms nog wel misverstanden hierover en er wordt soms gedacht dat een bladafscheider ook de bladeren vermaalt tot kleine stukjes, maar dat is niet het geval.

Bekijk ook onze vergaarbakken

Zinkfabriek.nl biedt ook verschillende soorten vergaarbakken aan. Een vergaarbak wordt vaak gebruikt als verzamelpunt voor meerdere goten om het overtollige water op te vangen.

Hemelwaterafvoer buizen

Hemelwaterafvoer buizen kunnen verschillen in vier diameters en bieden wij aan in zowel een rond model als een vierkant model. Klik hier voor onze hemelwaterafvoer buizen.

Bladvanger regenpijp

Er zijn diverse producten waarmee u bladeren kunt opvangen om verstopping aan uw regenpijp te voorkomen. 

Bladvanger middels gootdrain:
De gootdrain beschermer is een gaas dat in de dakgoot geplaatst wordt. Hier kan alleen regenwater doorheen. Bladeren zullen hier bovenop vallen en uitdrogen. De wind doet de rest van het werk en verwijdert de bladeren. Er zijn voor u geen handmatige handelingen.

Bladvanger middels boldraadrooster:
Een boldraadrooster plaatst u aan de bovenkant van uw regenpijp. Dit rooster voorkomt dat er bladeren in uw regenpijp kunnen komen. Het boldraadrooster dient u wel zelf handmatig vrij te houden van bladeren.

Bladvanger middels bladafscheider of regentonklep in uw regenpijp:
Onze bladvangers en regentonkleppen zijn allemaal voorzien van een rooster. De rooster voorkomt ophopingen in uw regenpijp en vangt deze op. De bladeren dienen handmatig verwijderd te worden.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1475 reviews.