Filter >

1

Uitvoering

1

Geschikt voor

1

Type

0000000000000

BINNENHOEKEN

Het assortiment met zinken binnenhoeken/hoekstukken is geschikt voor de mastgoot en bakgoot. Een hoekstuk is toepasbaar als binnenhoek in de goot rondom uw gebouw. De binnenhoek dient tussen de goot gesoldeerd te worden. Het materiaal van de binnenhoeken is zink, wat duurzaam en recyclebaar is.

Meer informatie over de buitenhoek vindt u onderaan de pagina.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Voordeel zinken binnenhoeken

Met behulp van een binnenhoek kunt u eenvoudig een bocht maken in een hoek van uw gebouw. Deze binnenhoeken zijn al voorzien van een kraal en kunnen hierdoor eenvoudig worden aangesloten op uw dakgoot. De binnenhoek dient alleen nog gesoldeerd te worden aan de dakgoot. Een binnenhoek voorkomt het bewerken van de dakgoten. U hoeft hierdoor de dakgoot niet op maat te snijden. 

Buitenhoeken zink

Naast binnenhoeken voor zink, biedt Zinkfabriek.nl ook buitenhoeken aan welke geschikt zijn voor zowel mastgoten als bakgoten. Deze hoekstukken zijn toepasbaar als buitenhoek in de een goot rondom uw gebouw. Bekijk ons assortiment buitenhoeken.

Mastgoten

Zinkfabriek.nl biedt zinken mastgoten aan in een lengte van drie meter en in drie verschillende maten. Een mastgoot is een halfrond model. Type M30 is een kleine goot, de M37 is een middelgrote goot en de M44 is de grootste goot in ons assortiment. Bekijk het gehele assortiment mastgoten.

Bakgoten

Zinkfabriek.nl biedt zinken bakgoten aan in een lengte van drie meter en in drie verschillende maten. Type B30 is een kleine goot, de B37 is een middelgrote goot en de B44 is de grootste goot in ons assortiment. Bekijk het gehele assortiment bakgoten.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1400 reviews.