Filter >

01

Type

1

Lip of tapgat

1

Graden

1

Afmeting

1

Dikte

001

Uitvoering

0000000

BAKGOOTBEUGELS


Bakgootbeugels zijn in verschillende types en uitvoeringen beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit gootbeugels met staart (45 of 90 graden), muur model of renovatie. Ook heeft u de keuze uit gootbeugels met lip of met tapgat. Welk type u nodig heeft, is afhankelijk van de gekozen dakgoot (B30, B37 of B44). 

Meer informatie over de soorten bakgootbeugels vindt u onderaan deze pagina.

Met staart | Muur model | Renovatie
Sorteer op:
zoek
 
>
powered by myShop.com
Gootbeugel met staart
De gootbeugels met staart zijn van gegalvaniseerd staal en toepasbaar op de bakgoot. De bakgootbeugels hebben een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. De gootbeugel met een staart van 45 graden kunt u bevestigen onder een schuin dak en de 90 graden onder een vlak gedeelte. De lip kan worden omgevouwen om de goot vast te klemmen en het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen. 

Gootbeugel muur model
De gootbeugels muur model zijn van gegalvaniseerd staal en toepasbaar voor de bakgoot. De gootbeugels hebben een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. Dit model beugel kan vlak tegen de muur gemonteerd worden en neemt niet veel ruimte in. De lip kan worden omgevouwen om de goot vast te klemmen en het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen.

Gootbeugel renovatie
De gootbeugels muur model met ondersteun zijn van gegalvaniseerd staal en toepasbaar op de bakgoot. De gootbeugels hebben een breedte van 25 of 30 mm en een dikte van 5 of 6 mm. Dit model beugel kan vlak tegen de muur bevestigd worden en heeft aan de onderkant een extra steun. De lip kan worden omgevouwen om de goot vast te klemmen en het tapgat is om er een hoeklijn aan te kunnen bevestigen.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 538 reviews.