Filter >

000000001

Type

0000000

ZINKEN BAKGOOT

De zinken bakgoten zijn standaard in drie maten beschikbaar. U kunt kiezen uit een B30 bakgoot, B37 bakgoot of B44 bakgoot. De B30 bakgoot heeft een ontwikkelde maat van 30 cm en de B37 bakgoot heeft een ontwikkelde maat van 37 cm. De ontwikkelde maat van de B44 bakgoot is 44 cm.

Meer informatie over de soorten bakgoten vindt u onderaan deze pagina.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

B30 bakgoten

De B30 bakgoot is de kleinste standaard maat bakgoot en is geschikt voor kleine daken vanwege de kleinere capaciteit en afmeting. Deze bakgoot wordt ook wel mini dakgoot zink genoemd. U kunt bijvoorbeeld denken aan een toepassing van deze maat bakgoot op een schuurtje of aanbouw.

B37 bakgoten

De B37 bakgoot is een middelgrote standaard bakgoot en is voornamelijk geschikt voor de afwatering van standaard daken. De bodembreedte is 16,2 cm en de dikte van het zink is 0,8 millimeter.

B44 bakgoten

De B44 bakgoot is de grootste standaard bakgoot en is voornamelijk geschikt voor de afwatering van grotere daken. Denk bijvoorbeeld aan de afwatering van daken van bedrijfshallen.

Zink op maat bakgoten

Zinkfabriek.nl heeft een maatwerk zink applicatie waarmee u eenvoudig zelf uw maattekening kan invoeren. U kunt zelf de keuze maken uit variabele lengtes, dikte en afwerking voor zowel links als rechts. Er zijn ook zinken deklijsten en zinken kilgoten op maat beschikbaar in onze applicatie.

Bakgoot bevestigen?

U kunt de bakgoot bevestigen met zinken bakgootbeugels. Ons uitgebreide assortiment heeft voor elk type dak de juiste bevestiging.

Kopschotten

Zinkfabriek.nl heeft zinken kopschotten voor bakgoten in haar assortiment. Een kopschot wordt ook wel een eindstuk of eindschot genoemd. Een kopschot zorgt voor de afsluiting van het uiteinde van de goot.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1486 reviews.