Filter >

00000001

Soort

Toon meer
00000000

ASSORTIMENT ZINKFABRIEK.NL

Wilt u zink kopen? Dan bent u bij Zinkfabriek.nl bij het juiste adres! Wij bieden u een compleet en zeer scherp geprijsd assortiment zinken hemelwaterafvoer aan. Alles om uw huis te voorzien van een complete zinken regenwaterafvoer installatie. Onze producten zijn geschikt voor bedrijven, maar ook zeker voor de doe het zelver.
Wilt u meer informatie over een product? Klik op de meer info button om de productspecificaties te zien.

Sorteer op:
zoek
 
>
powered by myShop.com

Compleet assortiment

Voor het kopen van zink bent u bij Zinkfabriek.nl bij het juiste adres! Wij bieden u een compleet en zeer scherp geprijsd assortiment zinken producten aan. U vindt hier alles van A tot Zink: zoals de Anjo universele tegelbladvanger, Binnenhoek zink, Coperpol dakbedekking en zinken hemelwaterafvoer!

Zink kopen voor regenwaterafvoer? Zoek niet verder! Bakgoten, mastgotenwrongen, regenpijpen, bochten, bladvangers, vergaarbakken en gietgoot, alles vindt u bij Zinkfabriek.nl.

Maatvoering

Zinkfabriek.nl levert hemelwaterafvoer in diverse maten: 60mm, 70mm, 80mm en 100mm. De afvoercapaciteit wordt bepaald door de grootte van uw dak en dus het hoeveelheid regenwater dat afgevoerd moet worden. Hoe meer oppervlakte uw dak heeft, des te groter moet de diameter van uw hemelwaterafvoer zijn.

Onze zinken dakgoten zijn verkrijgbaar in 2 soorten en diverse maten:

De breedte van de zinken dakgoot wordt bepaald door de waterlijn. Dit is een denkbeeldige lijn van het water dat van de dakpan af komt. De waterlijn moet namelijk ruim binnen uw dakgoot liggen zodat regenwater niet over de rand heen kan komen.

Kwaliteit

Bij Zinkfabriek.nl verkopen wij alleen kwalitatief hoogwaardige zinken hemelwaterafvoer artikelen. Zink van Zinkfabriek.nl is een duurzaam natuurproduct en geeft een strakke uitstraling.

Montage

Onze zink producten kunnen eenvoudig worden gemonteerd, ook door een doe het zelver! De zinken regenpijp schuift u bijvoorbeeld gemakkelijk in een andere buis, bocht of bladvanger. Om het geheel mooi af te werken kunt u gebruik maken van een zinken wrong. De zinken regenton vulautomaat is ook probleemloos te installeren tussen uw hemelwaterafvoer buis en regenton. Gaat u de zinken regenpijpen verzagen? Gebruik dan altijd een zinkschaar om de buis weer een beetje in te knippen, zodat de andere buis er weer in of overheen past.

Maatwerk

Elk huis is uniek, daarom bieden wij naast de standaard zinken hemelwaterafvoer producten u ook de mogelijkheid om uw eigen zinken maatwerk te maken! Maak gebruik van de zink applicatie voor op maat gemaakte bakgoten, kilgoten of deklijsten. Direct ziet u een overzicht van uw bestelling en een prijs inclusief BTW. De verzendkosten voor uw maatwerk zink zijn slechts €6,95 en bij bestellingen boven €200,- zelfs gratis! Bekijk snel de maatwerk zink applicatie >

Service

Naast een compleet assortiment en zeer scherpe prijzen bieden wij u ook uitstekende service! Voorraad artikelen besteld voor 21u heeft u de volgende dag nog in huis, maar ook bestellingen met artikelen groter dan 1 meter kunnen vaak de volgende dag al geleverd worden.

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar! Bel, mail of chat met ons tussen 08:00 en 16:30.

De waardering van www.zinkfabriek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1400 reviews.